domingo, 24 de fevereiro de 2008

Oliva:Poefesta -quarto festival de Poesia


Imagem :convite do POEFESTA, em Oliva, enviado pela Embaixadora de Poetas del Mundo, no Brasil, Delasnieve Daspet, tembém embaixadora universal da Paz, pelo Círculo Universal de Embaixadores da Paz (Genebra, Suiça:Cercle Universél de les Embassadeurs de la Paix).,

Naveguei até ao site desse festival, donde algumas informações abaixo:

Web del Festival de Poesia d'Oliva
POEFESTA

Para saber mais, visite o site do festival, em Oliva:

http://www.poefesta.com/Festival de Poesia d'Oliva

L'any 2005 es va organitzar el I Festival de Poesia a Oliva. Ací podràs trobar informació del I Festival 2005, II Festival 2006 així com del III Festival 2007.

IV Festival

14 de març 2008

Agenda
Àngels Gregori
Rebre informació
Pàgina personal d'Àngels Gregori, de onde transcrevo o texto a seguir:LA POESIA ES VESTEIX DE FESTA

Un any més, la poesia surt al carrers de la ciutat per celebrar el Festival de Poesia d’Oliva. Una festa literària que, des de la seua primera edició (i ja en van quatre) ha reunit els poetes més importants de la nostra literatura. Enguany, l’esdeveniment es presenta com una cita cultural plenament consolidada dins les lletres catalanes al mateix temps que obrim fronteres cap a altres literatures. I és que no només gaudirem de la presència dels millors poetes de la nostra llengua, sinó que ens acompanyaran veus importants de la literatura castellana, gallega i italiana. De Barcelona a Màlaga i d’A Coruña a Roma, els poetes convidats ens oferiran un espectacle inoblidable on la paraula serà la protagonista amb l’acompanyament musical d’una veu i una presència de luxe: la cantant Marina Rossell.

Aquest any, enmig d’aquesta festa de la paraula, també presentem un programa amb diferents activitats literàries a la ciutat: estrenem l’entrada de la poesia als instituts, que omplirà les aules de versos amb activitats poètiques destinades als més joves.

Un programa, doncs, amb un format i un contingut extraordinari que de segur que, com cada any a l’entrada de la primavera, vestirà la poesia de festa al tornar al Teatre Olímpia de la ciutat i consolidar-se, un any més, com un dels actes culturals de més nivell celebrat a la nostra terra.

ÀNGELS GREGORI PARRA
IV Festival

Divendres, 14 de març 2008

Marta Pessarrodona

Juan A.González Iglesias

Laura Pugno

Maria Eloy-Garcia

Victor Obiols

Meritxell Cucurella-Jorba

Josep Piera recita a Ibn Khafaja

Antònia Canyelles

Maria LadoIntervenció musical

Marina Rossell

Nenhum comentário: